La 10a Caminada Oliba permet descobrir els entorns de Cantonigròs i Tavertet

Un any més, des de l’Associació Rutes del Romànic i Osona Turisme s’ha organitzat una nova caminada, amb la voluntat de recórrer un tram del Camí Oliba. Aquesta pretén donar a conèixer tramsd’aquest sender (GR151) que connecta Montserrat amb els Pirineus. Es tracta d’una activitat adreçada a públic local que permet descobrir el territori i l’oferta que l’integra.

Enguany la proposta estava basada en una ruta guiada d’uns 11km d’exigència moderada de Tavertet a Cantonigròs seguint el Camí Oliba permetent caminar sobre els espectaculars cingles de Tavertet i l’Avenc, passar per prats de pastura i fagedes i gaudir d’àmplies vistes del Collsacabra i les Guilleries. La caminada va acabar amb un tast de formatges artesans Riudavets al restaurant Ca l’Ignasi.

La proposta, que forma part del Territori Oliba, s’ha inclòs dins el Festival Paisatges de Barcelona, que enguany arriba a la segona edició i recull un seguit d’activitats que es poden realitzar a les comarques de l’Anoia, Moianès, Bages i Osona.

A finals d’any s’ha previst una nova Caminada Oliba, en aquest cas al Ripollès. Tindrà lloc el dia 12 de novembre i es recorrarà el tram Sant Pau de Segúries-Camprodon. Consulta tota la informació aquí.

 

   

 

X