De Vic a Folgueroles

RESUM DE L’ETAPA

Distància recorreguda: 10.710m
Altura màxima: 601m
Altura mínima: 466m
Ascenció acumulada: 128m
Desnivell sortida-arribada: 65m

FITXA TÈCNICA

*Per guardar l’arxiu en el format original clicar amb el botó dret sobre l’enllaç i escollir la opció “Guardar l’enllaç com a…”

DESCRIPCIÓ GENERAL

De la contemporània ciutat de Vic al poble de Verdaguer, una etapa carregada d’història, on un hi veu la transició del mon urbà al món rural de les masies, antics molins i conreus.

Vic és un referent en el món firal català, amb esdeveniments com el Mercat de Música Viva, Mercat del Gust, Saló de la Muntanya, Fira d’Antiguitats de Vic, Mercat Medieval i no oblidem els populars mercats setmanals, els dimarts, els dissabtes, i el nou mercat del diumenge.

Vic reuneix una gran mostra d’edificis emblemàtics, des de l’època del romànic passant pel barroc fins al modernisme. Vic és una de les ciutats catalanes més representatives del passat i la història del nostre país.

Aquesta, és doncs una etapa per a assaborir la història i la cultura de la Plana i gaudir al mateix temps dels paisatges i tradicions de pagès.

A continuació, al mapa hi trobaràs una relació de serveis i recursos que podràs trobar al llarg del tram. Si vols fer la ruta et recomanem que et descarreguis els enllaços que trobaràs a la fitxa tècnica.

X