Una vintena de persones participen a la 8a Caminada Oliba

El passat diumenge 22 de maig es va realitzar la 8a Caminada Oliba. Aquesta activitat pretén aproximar el Camí Oliba al públic final, tot oferint la descoberta de la ruta amb guies professionals.

En aquesta ocasió la Caminada Oliba va recórrer el tram des del municipi de Cantonigròs fins a arribar al Santuari de Cabrera-on els participants van poder fer un petit àpat- i, tot finalitzant a l’església de Cabrera. Allà un bus els esperava per a retornar-los al punt d’inici.

L’activitat va comptar amb el suport de l’empresa de guiatge Anigami, les explicacions de les quals van permetre conèixer aspectes naturalístics, històrics i geogràfics del Collsacabra.

La Caminada va ser organitzada per l’Associació Rutes del Romànic i Osona Turisme i va comptar amb el suport de Diputació de Barcelona.

Es preveu anar organitzant aquestes propostes lúdiques dues vegades l’any, a la primavera i a la tardor. La novena caminada es celebrarà el proper 20 de novembre al Moianès, en el marc del cicle d’activitats TERRITORI OLIBA que impulsa l’Associació Rutes del Romànic conjuntament amb Cases d’Oliba (més informació a www.camioliba.cat/territori2022 )

X