Èxit de participació a la VII Caminada Oliba

Les propostes, que es van realitzant anualment, tenen com a objectiu donar a conèixer petits trams del Camí Oliba, així com també l’oferta integradora del territori.

 

El passat diumenge 24 d’octubre va tenir lloc una nova edició de la Caminada Oliba. En aquest cas, es va recórrer el tram comprès entre el Sant Benet de Bages i Artés. Els participants, que es van registrar prèviament, es van trobar a les 08.30h al Celler Cooperatiu Artium a Artés on un autocar els esperava per a translladar-los al punt d’inici.

Ja a Sant Benet de Bages,  es va fer una introducció del projecte Món Sant Benet i va començar la caminada, d’11 km i 180 metres de desnivell positiu. La Caminada,marcada per a l’ocasió, va comptar amb el suport tècnic de l’empresa bagenca de Dinamic Guies. Els participants van poder passar per espais naturals com el Parc del Llac de Navarcles o caminar entre vinyes, ja al municipi d’Artés.

Una vegada finalitzada la caminada, es va poder fer una visita al Celler Cooperativa Artium, així com també un tastet d’alguns dels seus vins.

L’acció, coordinada pel Consell Comarcal del Bages, va comptar amb la col.laboració de l’Associació Rutes del Romànic (Camí Oliba), la policia local de Navarcles i també Protecció Civil; així com el suport de l’àrea de turisme de Diputació de Barcelona.

Es preveu organitzar una nova edició la tardor de l’any vinent, en un dels altres trams del Camí Oliba.

 

 

 

X