Arriba una nova edició de la Caminada Oliba

Enguany està prevista, un any més, la organització d’una nova Caminada Oliba. Aquesta, organitzada per Osona Turisme, compta amb el suport de l’Associació Rutes del Romànic.La sortida pretén, que pretén donar a conèixer l’oferta de d’un tram del Camí Oliba, (GR 151) anirà de Sant Pere de Torelló a Santa Maria de Besora.

La sortida comptarà amb el suport d’un guia i acompanyant de l’empresa Muntanya i Natura, a més d’altres col.laboradors. Al final de la caminada es farà una explicació sobre el castell de Besora a càrrec de la Fundació Conjunt monumental Castell de Besora.

El recorregut és lineal i per tant el retorn al punt de sortida es farà amb autobús des de Santa Maria de Besora.

 

MÉS INFORMACIÓ:

Dia: diumenge 17 de novembre

Hora de trobada: 8:00h

Punt de trobada: Plaça Doctor Montmany, Sant Pere de Torelló

Durada aproximada de la sortida: aproximadament 5/6h.

Grup màxim: 50 persones. L’edat mínima i màxima l’establiran els mateixos participants tenint en compte les seves capacitats i les dades tècniques de la ruta.

Preu de la sortida: 3 euros. Abans d’iniciar la caminada els participants hauran de recollir un braçalet de participació. Inclou: esmorzar a Bellmunt, retorn amb autobús al punt de sortida i petit obsequi.

 

Inscripcions: fins el dia 11 de novembre a través de la web www.codetickets.com o presencialment a l’Oficina de Turisme de Vic (Plaça del Pes, s/n de Vic).

Descarrega’t tota la informació AQUÍ

 

Més informació: Osona Turisme, 93 885 17 15, info@osonaturisme.cat

X