Cau de l'Ateneu

Capacitat:
Informació:
Restaurant i Gastrobar Un concepte gastronòmic i dues maneres de degustar-lo. Espai gastronòmic ubicat a l’edifici que fou seu de l’Ateneu Obrer Manresà, que després d’un llarg període d’abandonament ha estat recuperat per Xaro López i Jacint Soler. Un matrimoni de cuiners autodidactes que aposta per una cuina catalana i mediterrània millorada i amb conceptes marcats com proximitat, temporada, “slow food”. La sala del restaurant amb taules àmplies i separades per gaudir en un format més clàssic i tranquil de diferents menús degustació o d’una carta on alguns dels plats es fan a la sala davant del client. El Gastrobar ( interior i jardí) amb una proposta més “gamberra” de platets per compartir o per “picar” alguna cosa. Destacar el celler amb gairebé 200 referències . Restaurant recomanat a la Guia Michelin 2022.
Periode d'obertura: Tot l'any
Preus: Consultar a la web
Contacte:
https://www. www.caudelateneu.com /> | info@caudelateneu.com Tel. 938513859
Més informació: c/ de les Piques, 1 baixos - Manresa (Barcelona)
X