abril, 2019

12aprallday14Mercat del Ram | Vic

Més detalls

El Mercat del Ram, un esdeveniment amb la força de la tradició ramadera i una àmplia oferta d’activitats lúdiques, que fan que la ciutat visqui tres dies d’ambient festiu.

L’essència ramadera del Mercat del Ram comporta que algunes de les propostes més destacades estiguin en sintonia amb aquest fet. És el cas de La Casa de Pagès, una iniciativa per apropar el món rural al públic familiar, on es mostren els aspectes més destacats de la vida al camp a través d’activitats, tallers i exposicions. La Casa de Pagès, situada al Pavelló del Recinte Firal El Sucre, s’estructura en diverses àrees que fomenten el coneixement, a través de la participació.

A les carpes de l’exterior del Recinte Firal, s’hi porten a terme els concursos d’abast estatal oberts al públic, com el Concurs Nacional de Raça Bruna dels Pirineus o el Concurs Nacional de Vaca Frisona.

La Plaça dels Màrtirs destinada a acollir activitats adreçades al públic infantil. Es faran jocs tradicionals, com una cursa de panotxes, cursa de sacs, llançament de pinyol o buscar objectes en un paller, a banda d’espectacles infantils.

El Passeig, amb l’Espai Terra i Cuina, combina gastronomia, venda de productes de proximitat, mostra de cerveses i música.

La Mostra de Turisme d’Osona, al Passeig, la Mostra de Maquinària Agrícola, a l’Avinguda dels Països Catalans, la Mostra d’Horticultura, Jardineria i Energies Renovables, al pàrquing Joan de Serrallonga, i la d’Automòbils, al carrer Mossèn Josep Gudiol. D’altra banda, durant tot el cap de setmana, es faran exhibicions castelleres i de gegantssardanes i diverses competicions esportives.

Hora

abril 12 (Friday) - 14 (Sunday)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X