S’organitza una nova visita de familiarització entorn al Camí Oliba

El passat dijous 6 d’abril, Osona Turisme va organitzar una nova visita de comercialització al territori per tal d’ajudar als agents públics i privats a descobrir el Camí Oliba. D’aquesta manera, es va programar la realització d’un tram de la ruta, en concret del municipi de Sant Julià de Vilatorta al Monestir de Sant Pere de Casserres.

En total es van recórrer de 15 quilòmetres que van permetre travessar municipis com Folgueroles o Tavèrnoles i es va poder visitar espais turístics com Savassona o l’Espai Natural de Guilleries Savassona.

Hi van participar una desena d’agents que van poder gaudir d’uns paisatges únics i conèixer més la proposta del Camí Oliba. Paral.lelament, es va aprofitar la jornada per a revisar l’estat i manteniment de la senyalització.

L’organització va incloure un petit esmorzar per a tots els assistents, així com també la reserva d’un petit transport per a tornar al punt d’inici. L’acte es va desenvolupar amb les mesures adients recomanades en aquest temps de pandèmia.

Aquesta ja és la tercera visita que es programa. Als anys anteriors, els agents han recorregut altres trams; en concret l’Estany-Vic o Vic-Sant Julià de Vilatorta. Es pretén que aquestes accions es vagin repetint en els propers anys, doncs els agents ho valoren positivament.

 

X