Allotjament rural El Reixac

Capacitat: Els Mossos – 6 persones El galliner - 4 persones El xalet - 6/8 persones L’eixida - 2 persones El Colomar – 2/3 persones La cabana - 4 persones
Informació:
Casa rural situada al peu d'una extensa cruïlla de camins, el del Bisbe i Abat Oliba, però també el GR1, el camí de St. Jaume, la xarxa Itinerannia, el camí del Meridià Vert, el camí vora Ter i la futura via verda.
És el lloc ideal per a fer senderisme i turisme cultural, disposa de totes les comoditats que avui exigeix el viatger.

 

Els Mossos – Allotjament per a 6 persones, disposa de tres habitacions dobles, una cuina, un menjador i sala d'estar amb xemeneia, i un bany.

El galliner - disposa de dues habitacions dobles una amb dos llits individuals i una altra amb un llit de matrimoni. Un espai destinat a cuina, menjador i estar amb xemeneia. Un bany complet i una terrassa jardí en l'exterior.
El xalet - dues habitacions dobles amb llit de matrimoni, i una habitació amb quatre llits individuals.. Un espai destinat a cuina, menjador i sala d’estar amb xemeneia i bany complet. Terrassa jardí a l'exterior amb barbacoa.
L’eixida - És un espai únic, tipus estudi amb llit de matrimoni, bany complet i cuina. Disposa d'una terrassa exterior.
El Colomar – Habitació amb llit de matrimoni i un llit supletori, bany complet. Disposa d’espai dedicat a la cuina, menjador i sala d’estar també amb xemeneia. En l’exterior hi ha un ampli porxo per menjar, llegir o gaudir del lloc.
La cabana - Aquest allotjament disposa de dues habitacions dobles una amb dos llits individuals i una altra amb un llit de matrimoni. També compta amb un espai destinat a cuina, menjador i estar amb xemeneia. Un bany complet i una terrassa jardí a l'exterior.

Altres

Servei de gossera.Periode d'obertura: Tot l’any.
Preus: De dilluns a dijous: Temporada Baixa 25€ persona/nit - Temporada Alta 30€ persona/nit Caps de setmana: Preu/nit - 2 persones 50€, 4 persones 100€, 6 persones 150€
Contacte:
Un lloc idíl•lic per a fer-hi estada i si encara no t’hem convençut... Visita’ns a www.elreixac.com elreixac@elreixac.com
Més informació:
X