Can Janot

Capacitat: Lloguer de casa sencera
Informació:
Can Janot és una antiga casa de pagès recentment restaurada , situada al petit poble de Tavèrnoles , a 8 km . de la ciutat de Vic i a 65 km . de Barcelona . La seva situació privilegiada , a pocs metres de l'església romànica del S. XI i en un lloc molt tranquil , fan d'ella un lloc ideal per gaudir d'uns dies de descans .
La casa es va restaurar l'any 2002 per donar cabuda a 2 habitatges totalment independents : Can Janot Xic , amb capacitat per a 4 /5 persones , i Can Janot Vell , per a 5 /6 persones . Els dos habitatges estan totalment equipades i decorades per al gaudi dels seus hostes, mantenint els materials i l'estil propi de la zona sense renunciar a les comoditats actuals .
El municipi de Tavèrnoles està situat a la zona turística de la Vall de Sau Collsacabra, una de les més boniques de la Catalunya interior . Els seus espectaculars paisatges , el seu patrimoni arquitectònic i cultural i , per què no , la seva excel · lent gastronomia , fan de tot això un lloc que tots hauríem de conèixer i gaudir.Periode d'obertura: Consultar
Preus: A consultar
Contacte:
www.canjanot.net
Més informació: Carrer el Call - 08519 Tavèrnoles, Barcelona - T. 938 887 973 Num.inscripció RTC: PCC-000345 (Can Janot Vell) - PCC-000303 (Can Janot Xic)
X